Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Monday, December 13, 2010

Kenapa FW pilih Shaklee? Halalkah Product2 Shaklee?

Salam Semua... Berjumpa lagi diruangan ini. Iffa yakin, pelbagai soalan bermain di benak pemikiran pengunjung semua.. Kenapa Iffa pilih SHAKLEE? Bagus sangat ke Shaklee? Shaklee Product US, Halal ke? Kenapa pula perlu ambil makanan tambahan, pentingke? Jangan bimbang, sewaktu awal Iffa diintroduce dengan product Shaklee (Trial Pack) oleh Kak Cery, semua persoalan itu berlegar2 di minda, tetapi Allah berikan taufik dan hidayah kepada Iffa untuk cuba trial pack shaklee.( Iffa akan share kisah Iffa ni di post yang akan datang yaa)


Kenapa Shaklee?

Shaklee Corporation adalah pengeluar makanan tambahan yang terulung dan yang terbesar sehingga kini di mana ia ditubuhkan pada tahun 1956 (bahkan penyelidikan dan pengeluaran bermula seawal 1915 lagi) oleh Dr Forrest C Shaklee pakar bidang pemakanan berkhasiat (pengasas Vitamin dan MLM) yang kini menjalin usaha sama dengan kumpulan syarikat farmaseutikal terkemuka dunia, Yamanouchi sejak 1989. 

Mengapa Shaklee?
1.     Kerana latar belakang syarikat yang baik;
2.     Makanan tambahan yang nature / fitrah;
3.     Berasaskan penyelidikan, ujian klinikal dan piawaian kawalan kualiti yang tinggi.

SHAKLEE Halal?

Katakan Yes pada Shaklee, Gunakan Shaklee Tanpa WAS-WAS

Rujuk akhbar utama tanah air iaitu The New Straits Times dan Berita Harian pada hari Rabu, 17hb April 2002, Utusan Malaysia hari Khamis 18hb April 2002 dan Borneo Post pada hari Jumaat, 19hb April 2002...
refer link ni


Kenapa Produk Luar Negara?

Sabda Rasulullah (SAW) bermaksud:

“Alhikmatul dholllatul mukminin.. haithuma wajadaha fahua ahaq’qubiha”
“Hikmah itu adalah barang tinggalan milik orang mukmin, siapa sahaja yang menemuinya, maka dialah yang lebih berhak keatasnya.”

Maksud hadis di atas : Ilmu itu ibarat barang tinggalan ummat islam yang tercicir…. Dimana sahaja kamu menjumpainya… maka kamu ambillah.., kamu kutiplah.. dan kamu galillah ia…!!

InsyaAllah, Ummi akan share tentang Shaklee di Post akan datang: "The Shaklee Difference"

Sharing is Caring...

Iffa @FW

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More