Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Thursday, February 10, 2011

Testimonial: Puan Ismi: "Bukan Apa Rimaslah Bila Susu Meleleh aja"

Salam semua, sebenarnya lama dah Iffa nak share feedback dari Puan Ismi atau lebih mesra dengan panggilan kak Ismi. Kak Ismi merupakan pelanggan Medela FS di Faheem's Wardrobe. Pada peringkat awal, katanya mahu mencuba double pumping untuk menambah production susu tetapi hasilnya tidak seperti yang diharapkan. Jadi, Kak Ismi telah mengambil langkah bijak untuk mencuba nasib dengan Shaklee. (Ingat  Rule of Thumb!, Mesti increasekan stimulation dulu - "Supply on Demand" concept)


Buat pengetahuan semua Kak Ismi, memang telah consume supplement lain seperti Multivit, B-Comp dan lain-lain(tak berapa ingat pula) dari jenama selain Shaklee. Jadi, memandangkan stock vitamin yg sedang diconsume masih banyak, Iffa suggest Kak Ismi untuk ambil Alfalfa dan ESP sahaja. Nanti membazir pula vitamin-vitamin yang Kak Ismi dah sedia ada (Duit juga tu). Iffa suka sangat Kak Ismi ni sebab beliau Ibu yang suka bertanya. Jadi pengambilan supplement adalah dengan penuh ilmu di dada. Jika ada sebarang kemusykilan, pasti Kak Ismi akan direct call/sms or PM Iffa di E-store or Chatroll. Memang Iffa suka sangatlah ibu-ibu yang macam ini. Tidak terikut-ikut tetapi memahami terlebih dahulu sebelum mencuba sesuatu. Keep it up Kak Ismi!


Jadi, ini ialah salah satu feedback dari Kak Ismi, sewaktu PM Iffa di E-store(My1Stop):(baca dari bawah ya)
Masa awal-awal Iffa baca, memang tersenyum lebar Iffa. Syukur sangat Iffa rasa, sebab sebelum ini memang production Kak Ismi kurang meriah. Alhamdulillah, dengan pengambilan Alfalfa dan ESP serta usaha Kak Ismi istiqamah pump, Kak Ismi sampai naik rimas pula sebab susu asyik meleleh sahaja. Alhamdulillah.. Ini baru makan 2 tabs Alfalfa sehari, if Kak Ismi makan 6 tabs sehari macam manala pula hasilnya, mesti mencurah-curah agaknya.


Jadi, ibu-ibu di sana.. jika mengalami kemuruduman susu badan, mari Iffa bantu. Bestkan if dapat hasil macam Kak Ismi. Iffa juga sediakan trial pack untuk breastfeeding cuma RM 80 sahaja Free Delivery dan ada special gift dari Iffa.. Untuk ESP tiada Trial Pack kerana ia dalam bentuk serbuk. Satu Canister, 850 gm boleh diconsume untuk 2 bulan dengan harga RM 121 dan delivery charge from Shaklee ialah RM 10 bg Sem M'sia, dan RM 20 utk sabah dan Sarawak. Harga ini Iffa dah bg 15% less(ikut harga distributor)
Sharing is Caring!
Iffa @fw-shaklee2u


Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
Faheem
Faheem
E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
3 Payment Method Available:
  1. Credit Card payment through e-store
  2.  
  3. Manual payment to seller
Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More