Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Friday, April 22, 2011

HAMIL & SIHAT : Anemia Ancam Ibu dan Janin

Secara fisiologi kehamilan mmg boleh menyebabkan anemia. Pada minggu ke 10 hingga ke 32, jumlah plasma meningkat hingga 50% daripada sebelum hamil hingga darah menjadi cair. Ibu memerlukan zat besi untuk menghasilkan sel darah merah atau hemoglobin(hb) agar kecairan darah tidak menganggu fungsi darah sebagai pembawa oksigen dan zat makanan ke seluruh tubuh.


Malangnya, ramai ibu hamil kurang mengambil zat besi sehingga ramai yang mengalami kurang darah atau anemia zat besi. Doktor dapat mengesannya secara rambang melalui tanda-tanda fizikan. Namun kepastian lebih tepat boleh diperolehi melalui ujiian darah, iaitu jika Hb ibu kurang daripada 10.5.




Paling bahaya, plasma darah cair menyebabkan sel darah merah kurang. Ini menganggu kelancaran oksigen dalam darah. Akibatnya bekalan oksigen kepada janin, rahim dan otot-otot sekitar rahim yang akan bekerja semasa proses bersalin tidak dapat berfungsi dengan sempurna.


RISIKO ANEMIA SEMASA HAMIL:

  • Ibu tidak sihat, sentiasa kelihatan lesu, lemah, penat dan pelupa.
  • Sering pening, pitam bahkan ada yang sampai pengsan
  • Mudah mengantuk
  • Pucat, dapat dilihat dari selaput lendir mata
  • Sesak nafas, berdebar (kemungkinan anemia sudah memebebani jantung)
  • Kulit kelihatan kering atau berwarna kuning, begitu juga dengan kuku
  • Daya tahan tubuh menurun dan mudah mendapat sakit.
RISIKO SAAT BERSALIN
  • Bekalan oksigen yang kurang semasa hamil membuat otot rahim lemah dan tidak dapat kontraksi
  • Ibu cepat penat, mengalami kejang dan proses bersalin perlu dibantu dengan cara vakum atau melalui pembedahan caesarean
RISIKO SELEPAS BERSALIN
  • Disebabkan otot-otot rahim lemah, rahim tidak dapat mengecut dan kembali kepada saiz normal. Ketika ini mungkin berlaku pendarahan.
  • Risiko pendarahan tetap mengancam ibu hingga hari ke 40 selepas bersalin atau selama rahiim kemabali mengecut secara beransur-ansur
RISIKO KEPADA BAYI
  • Bekalan oksigen yang kurang ke rahim menyebabkan tidak selamat
  • Pertubuhan janin terhalang, lahir dengan berat rendah (kurang 2.5 kg)
  • Bayi lahir pramatang atau berlakunya keguguran

Source: Mama & Baby

Sharing is Caring!
IffaAnuar

Thursday, April 21, 2011

TESTIMONIAL: Set Berpantang apa Yang bagus untuk FAST RECOVERY & Boost Up Susu Ibu??

Salam ibu-ibu, 


Hari ini, FB dibanjiri dengan ibu-ibu yang inginkan TIPS ISTIMEWA. Ahakz~ Hanya khas untuk ibu-ibu yang Iffa dan rakan2 GBS cintai sahaja yaa.. Baiklah, ini Iffa nk share, mesti ramai yang mencari set berpantangkan. Ada yang takut nak ambil jamu kerana risau baby akan dapat jaundice atau memudaratkan baby. Ada yang risau, susu pula akan berkurang kerana ada pendapat yang mengatakan pengambilan jamu yang mengandungi Kacip Fatimah boleh mengurangkan susu.Wallahualam..


Jadi apakah alternatif yang ibu-ibu ada dalam memilih Set berpantang / Confinement Set? Jom, Iffa berikan alternatif yang terbaik buat ibu-ibu...  Ia tidak lain dan tidak bukan Confinement Set from Shaklee. Apa yang terkandung dalam Confinement Set Shaklee ini?


{SHAKLEE CONFINEMENT SET - FREE 60 TABS ALFALFA}
Vita-Lea : 40 tabs
Vita-C : 40 tabs
B-Complex : 40 tabs
Zinc Complex : 40 tabs
Alfalfa : FREE 60 Tabs
||PRICE : RM 100||


Apa pula kata ibu yang telah mengambil Confinement Set Shaklee ini? Ini feedback yang terbaru Iffa terima dari Kak Intan Adib:



  • Intan Mohd Adib
    Salam...sy pernah try Confinement Set Shaklee..adds on Alfafa..skrg dh hbs pantang, x sempat top up ag...Perbezaannya ialah, masa sy pantang dalam 20 hari, saya boleh kumpul 300oz ++..itupun, slalu skip pumping session...kdg2 1 hari 1 kali je, kdg2 2 kali, kdg2 3 kali...plg byk pun, 4 kali 1 hari...Mmg menakjubkan...Yg plg best, slalu sgt LDR bile bby bf sblh...lbh2 lg tgh mlm hingga ke pg...Ingt nk smbg blk pas ni, boleh cdgkan ape yg sesuai utk saya utk tmbhkan susu smbil kuruskan bdn ye..


  • Untuk Kak Intan, Set yang terbaik untuk akak sambung ialah Tripple M Set. Memandangkan ia sedang Hot diperkatakan dan ramai yang berjaya dengan set ini bersama TIPS EXCLUSIVE dari GBS Shaklee. Jadi bagi yang sedang menyusukan cahaya mata kesayangan, jangan lupa dapatkan Set Tripple M..Promosi sah sehingga 30 April...


    Bagi ibu-ibu yang sedang mencari Set Berpantang, jangan berlengah lagi.. Hanya RM 100! Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com atau SMS Iffa di 013-5810170.


    Sharing is Caring!
    Iffa @fw-shaklee2u


    Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
    Faheem
    Faheem
    E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
    3 Payment Method Available:
    1. Credit Card payment through e-store
    2.  
    3. Manual payment to seller
    Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
    SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
    PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

    Wednesday, April 20, 2011

    TESTIMONIAL: Pn Ilham - Say NO MORE to FORMULA MILK!! Alhamdulillah

    Selepas OFF 3 Hari kerana sibuk mengemas rumah yang bakal iffa diami nanti, hari ini dapatlah Iffa Online, follow up ibu-ibu yang mengambil Shaklee dan kemas-kini email Faheem's Wardrobe. Maaflah, ada sedikit lewat dlm delivery TP.. InsyaAllah, semuanya akan Iffa setelkan esok.


    Masih ingat lagi entry Iffa tentang Pn Ilham? seorang customer FS yang mula mengenali Shaklee dengan confinement Set Shaklee... Ini entrynya bagi ibu-ibu yang baru menjengok blog Iffa ni. Beliau ini pengguna tegar ESP dan Basic H2!


    Di awal pengambilan confinement set.. Iffa masih ingat Pn Ilham ada mengadu pada Iffa jumlah susunya masih tidak bertambah:




    • Nur Ilham Zulyadaen
      • Assalamualaikum.. Iffa.. saya nak bertanya sikit la.. saya dah consumed confinement set tu hampir separuh.. tapi susu masih tak banyak.. skang ni baby minum campur dgn formula.. saya kerap pump tapi selalu dapat 1oz je per session.. mcm mane ya Iffa.. what should I do..? jeles pula bila baca testi orang lain..
    • Tapi lepas Iffa minta Pn Ilham teruskan penyusuan bersama Shaklee dan beliau Add On ESP ..hasilnya spt dalam entry iffa sebelum ini.. dan tadi ketika beliau ber private message dengan Iffa, Iffa agak terkejut dengan feedback yang diberikan.. jom lihat..

      "Tidak Perlu Formula Lagi"

      Iffa pada mulanya nk sharekan Tips exclusive, memandangkan Pn Ilham mmg dah ambil ESP.. tapi hasilnya sebelum try Tips exclusive dah pun sangat memberangsangkan..lepas ni kita tunggu feedback beliau apabila dah try tips exclusive tu pula ya.. Jadi dari sebelum ni, susu dpt pump 1 oz.. diawal beliau consume ESP..susu dari meleleh kate beliau dah memancut keluar dan jumlahnya ada peningkatan 2 oz.. dan dari feedback terbaru ini, tak perlulah Iffa perjelaskan lagi... betul tak?

      Selain tu, ada satu lagi feedback best yang Pn Ilham share dengan Iffa...sebab die sendiri ragu-ragu tentang benefit yang dirasainya itu..


      ESP a.k.a Soy Protein! Apakah kepentingan protein utk kita? Jika dikaji semula asas sains.. dari cell ke tisu ke organ..kesemuanya memerlukan protein..betul x? jadi ESP wajar bukan ESP membaiki tekstur kulit menjadikan ia lebih bersih, gebu dan anjal.. Bagi mereka yang risau breast akan kendur akibat menyusukan anak... mulakanlah rutin mengambil ESP utk mendapatkan keanjalan semula jadi payudara anda..

      baiklah. hari telah lewat malam..esok Iffa akan share kan pula info2 untuk panduan Mama & Baby...

      Sharing is Caring!
      Iffa @fw-shaklee2u


    Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
    Faheem
    Faheem
    E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
    3 Payment Method Available:
    1. Credit Card payment through e-store
    2.  
    3. Manual payment to seller
    Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
    SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
    PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

    Tuesday, April 19, 2011

    TESTIMONIAL: Diana - baru dua tiga hari sy amik Shaklee Trial Pack Set B sy sgt seronok sesi mengepam susu skrng ni sbb hasilnya sgt besttt =) thx iffa n Shaklee

    Hari ini, niat asal nak share info on Mama & Baby, tapi hari ini tak putus-putus pula dapat feedback dari ibu-ibu yang dah try Shaklee with Tips Exclusive from GBS ni. Baru je tadi, Diana ibu baru yang mencuba Shaklee minggu lepas..  ini yang Diana post di Wall Iffa..


    Iffa just nk inform baru dua tiga hari sy amik Shaklee Trial Pack Set B sy sgt seronok sesi mengepam susu skrng ni sbb hasilnya sgt besttt =) thx iffa n Shaklee
    about an hour ago ·  ·  · See Friendship
    • You like this.
      • Iffa Anuar Alhamdulillah..sukenya Iffa..
        57 minutes ago · 
      • Iffa Anuar nnt blela share experience dgn iffa lebih lanjutnya..
        56 minutes ago · 
      • Diana Nur insyaAllah...sy lg sukaaaa =)
        50 minutes ago · 


    Lepas, tu Iffa dan diana ber private message untuk mengetahui perkembangan Diana lebih lanjut. Ini antara intipati perbualan kami.. Buat pengetahuan semua, Diana dah cuba Tips Exclusive tau!


    Alhamdulillah, Lumayan!

    Cik B sampai bengkak


    Jadi ibu-ibu di luar sana, inginkan hasil seperti Diana? Cepat2lah email/PM/SMS mana-mana yang ibu-ibu prefer la kan.. Jangan lupa, tips exclusive hanya untuk customer2 GBS sahaja..


    Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
    Faheem
    Faheem
    E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
    3 Payment Method Available:
    1. Credit Card payment through e-store
    2.  
    3. Manual payment to seller
    Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
    SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
    PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

    TESTIMONIAL: Supermomma!!! Lecturer+Student+Mommies@Home+Wife@Home {With Exclusive Tips from GBS - Now All come With EXTRA!!}

    Buat ibu-ibu yang merupakan loyal customer Iffa di fw-shaklee2u, anda semuanya pasti telah menerima TIPS EXCLUSIVE dari Iffa. Ini merupakan Tips khas yang Iffa dan rakan GBS kongsikan khas buat GBS customer. Kenapa hanya kami yang mempunyainya? 


    Kerana setelah setahun BF Set ini berada dipasaran, kami telah menganalisa, apakah cara terbaik dan paling efektif untuk mendapatkan hasil yang paling optimum buat ibu-ibu meningkatkan penghasilan susu. Jadi apa TIPS nya Iffa? Oh ya, ianya hak exclusive Shaklee GBS.. Bagi ibu-ibu yang ingin mendapatkan tips ini, sila email kepada Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com dan nyatakan di subject "Saya Mahu Tips Esklusif Itu", jangan lupa.. beritahu Iffa bilakah kali terakhir ibu-ibu mendapatkan Trial/Full Pack dari fw-shaklee2u.


    Baru-baru ini, ketika follow up customer Iffa yang merupakan ex-lecturer Iffa di Uni dulu... Iffa share kan tips exclusive ni. Alhamdulillah, lepas try. beliau PM Iffa di facebook dengan feedback yang buat Iffa tersenyum. 
    "anyway, yup dh try... and it does increase, for me, fm just 9 - 10 oz masa kat opis, now I can get 12 oz or more fm pumping session kat opis..... kat rumah lebih suka direct.... mlm2 pun kalau pump lepas bg bb direct, dptla extra 3-4 oz fm the whole nite...."
    Jadi, ia bukanlah perkara yang mustahil bukan? Walaupun kehidupannya beliau sbg seorang lecturer yang juga sedang menyambung pengajiannya beliau diperingkat Ph.D.. kita boleh bayangkan bagaimana tightnya jadual beliau. Perlu curi-curi pump di cubicle, kadang-kadang ada student yang datang untuk meminta rujukan..tapi keperluan "supply on demand" mmg beliau jaga sebaiknya..kerana itulah kunci sukses dalam dunia penyusuan susu ibu ni. Bila dirumah bertugas sbg ibu kepada anak-anak juga isteri kepada suami tercinta.. aduhai, mampukah anda bertahan  tanpa mengambil supplement sebagai sokongan??


    Persoalan ini, Iffa biarkan ibu-ibu diluar sana untuk tepuk dada, tanyalah hati ibu-ibu sendiri... 


    Sharing is Caring!
    Iffa @fw-shaklee2u




    Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
    Faheem
    Faheem
    E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
    3 Payment Method Available:
    1. Credit Card payment through e-store
    2.  
    3. Manual payment to seller
    Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
    SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
    PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

    TESTIMONIAL: Lagi Testimonial on TIPS EXCLUSIVE GBS!! - Setiap kali bangun tidur mesti kuyup cadar!

    Alhamdulillah, tips esklusif ini semakin hebat diperkatakan....ramai yang dah cuba. Mereka sendiri kagum dengan hasil yang mereka temui. Ini bukan omongan kosong. Ianya klinikal test...ramai ibu diluar sana yang telah mencubanya. Jangan ketinggalan untuk dapatkan tips esklusif ini tau....



    Jika anda masih belum menerima Tips tersebut, jangan lupa emailkan kepada Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com bertajuk "Saya Mahu Tips Istimewa Itu" dengan menyatakan nama dan kali terakhir anda membeli melalui saya (Trial Pack @ Fullpack). Iffa akan segera memberi tips itu kepada anda! Mudah kan?


    credit to kak Nadiah

    Salam sayang semua...actually, sepatutnya ummi menulis kisah/testimonial abah ummi dalam menggunakan supplement shaklee dalam merawat sakit perut dan cirit biritnya tetapi ummi terpaksa tunda dulu sbb baru sekejap td ummi dapat sms drpd sepupu ummi yang baru sahaja mencuba set b (Vitalea, B Compleks, Vitamin C dan alfalfa) + Energizing Soy Protein + Ostematrix (Kalsium Magnesium) dan ummi share "rahsia ajaib geng gbs" ttg pengambilan vitamin pd waktu yang tepat dan bersesuaian dan ini respons sepupu ummi tu...


    "Eiya...memang menjadik sungguh...giler beb...aku pelik sbb rasa baru jek breast feed anak aku sampai 'kosong'...tapi tak lama lepas tu berat balik sampai menitik beb...jgn tak caya..menitikkkk...jenuh muntah anak aku nak perabih susu yg aku perah ni...pastu..jenuh aku kena basuh cadar hr2...sbb tiap kali bangun tido mesti kuyup cadar beb!!!...it's really work it!!!"


    Hahahaha...tergelak besau ummi terima sms ni td..paling tak tahan bab basuh cadar tuh...sbb ummi sampai skrg pun ada problem yang sama...mcm tak caya anak dah umur hampir setahun enam bulan leh basah lg cadar HARI2!!!basah dengan susu yang melimpah...alhamdulillah...



    Mesti kalian tertanya2 kan apa agaknya 'RAHSIA AJAIB' tersebut...tadaaaa...biarlah rahsia...hehehe...tak la...biarlah ianya menjadi hak eksklusif pengedar sah SHAKLEE GBS dan customer2 yang ummi sayangiii...


    Maka kerana ini sedang hangat diperkatakan dan di cari, maka ada PROMO terbaru !





    Pakej  Tripple M :
    Mom's Marvellouse Milk. 
    Making More Milk. 
    Making Mummilicous Milk.

    Apa dalam pakej Tripple M ini?
    Dalam ini ada trial pack set B with 90's Alfalfa, ESP dan Ostematrix.
    Harganya ialah RM260  RM250 sahaja (harga WM).
    * Harga Sabah Sarawak ialah RM265 sahaja.

    # Namun untuk fullpack ialah RM401 (WM) sahaja.

    Ini bermakna anda menerima  RM10 sebagai diskaun penghantaran.
    Tawaran ini bermula 17 April sehingga 30 April. Selagi stok masih ada.


    Bagi setiap pembelian Shaklee Trial Pack(Set A- Set H), Free Gift terkini merupakan Wooden Clip yang dibawa khas dari Bandung ini:

    Wooden Clip from Bandung, Indonesia
    dan apabila ibu-ibu membeli TRIPPLE M Set ini, ibu-ibu akan mendapat special gift dari Iffa@fw-shaklee2u.
    Comel Tak??
    Animalia Coin Pouch!!

    Tripple M Set + Informative Flyer+ Free Gift+Special Gift!!
    Jadi sebagai summary untuk TRIPPLE M Set, ibu-ibu akan mendapat:

    1. Shaklee Breastfeeding Basic (Set B) - RM 80
    2. OsteMatrix(Calcium/magnesium) - RM 49* (15% LESS)
    3. Energizing Soy Protein(ESP) - RM 121* (15% LESS)
    4. Postage - RM 10 FREE DELIVERY
    5. Informative Flyer( Dlm ni ada guide utk sukses BF bersama Shaklee + Cadangan Pengambilan Supplement +++)
    6. Free Gift - Wooden Clip (Sementara Stock Masih Ada)
    7. Special Gift - Animalia Coin Pouch (Sementara Stock Masih Ada)

    *Harga bagi West Malaysia(WM)
    Jadi, ibu-ibu akan dapat item 1-7 hanya pada harga RM 250!! (WM). Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com or faheemswardrobe@facebook.com or SMS Iffa di 013-5810170. 






    TESTIMONIAL: 400 oz stok dalam 18 hari berpantang! Masya ALLAH!

    Ibu-ibu, Iffa tertarik dengan cerita yang Kak N a.k.a Ibu AddinNasa share tentang customer Shaklee beliau dari Brunei yang dapat kumpul stock 400 oz dalam masa 18 hari berpantang. Apakah rahsianya? Jom bacan Entry Ceduk Iffa dari Anakkuwiraku.com.


    Masih ingat entry ibu tentang testimoni customer dari Brunei? Andai kalian baru mengenali blog ini...inilah entrynya...Testimoni dari Brunei.


    Baru-baru ni, beliau telah melahirkan putera keduanya....dan beliau sangat berusaha membuat stok susu anaknya supaya bila diperlukan susuibu stok dah tersedia ada....




    Dengan mengamalkan tips esklusif itu, alhamdulillah berkat kesungguhan beliau mengepam setiap 2-3 jam...hasilnya beliau berjaya  kumpulkan 400 oz dalam masa 18 hari. MasyaALLAH!




    Ini apa yang ditulis di fb beliau....






    Ternyata, vitamin membantu beliau segar dalam usaha murninya menyediakan stok susu buat anaknya Thoriq.


    Apa rahsia beliau?


    Senang sahaja....amalkan pemakanan sihat, terus membuat sesi perahan yang konsisten selain kerap menyusukan anaknya serta bertawakal pada ALLAH.


    Anda bagaimana? Mahu mencuba tips esklusif kami? Dapatkan trial pack dalam pakej Tripple M kami dengan harga terendah iaitu hanya RM250 sahaja.





    Pakej  Tripple M :

    Mom's Marvellouse Milk. 
    Making More Milk. 
    Making Mummilicous Milk.

    Apa dalam pakej Tripple M ini?

    Dalam ini ada trial pack set B with 90's Alfalfa, ESP dan Ostematrix.
    Harganya ialah RM260  RM250 sahaja (harga WM).
    * Harga Sabah Sarawak ialah RM265 sahaja.

    # Namun untuk fullpack ialah RM401 (WM) sahaja.

    Ini bermakna anda menerima  RM10 sebagai diskaun penghantaran.
    Tawaran ini bermula 17 April sehingga 30 April. Selagi stok masih ada.


    Bagi setiap pembelian Shaklee Trial Pack(Set A- Set H), Free Gift terkini merupakan Wooden Clip yang dibawa khas dari Bandung ini:

    Wooden Clip from Bandung, Indonesia
    dan apabila ibu-ibu membeli TRIPPLE M Set ini, ibu-ibu akan mendapat special gift dari Iffa@fw-shaklee2u.
    Comel Tak??
    Animalia Coin Pouch!!

    Tripple M Set + Informative Flyer+ Free Gift+Special Gift!!
    Jadi sebagai summary untuk TRIPPLE M Set, ibu-ibu akan mendapat:

    1. Shaklee Breastfeeding Basic (Set B) - RM 80
    2. OsteMatrix(Calcium/magnesium) - RM 49* (15% LESS)
    3. Energizing Soy Protein(ESP) - RM 121* (15% LESS)
    4. Postage - RM 10 FREE DELIVERY
    5. Informative Flyer( Dlm ni ada guide utk sukses BF bersama Shaklee + Cadangan Pengambilan Supplement +++)
    6. Free Gift - Wooden Clip (Sementara Stock Masih Ada)
    7. Special Gift - Animalia Coin Pouch (Sementara Stock Masih Ada)
    *Harga bagi West Malaysia(WM)

    Jadi, ibu-ibu akan dapat item 1-7 hanya pada harga RM 250!! (WM). Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com or faheemswardrobe@facebook.com or SMS Iffa di 013-5810170. 


    Sharing is Caring!
    Iffa @fw-shaklee2u

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    DISCLAIMER

    Disclaimer at SOSC

    DISCLAIMER #1

    SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


    DISCLAIMER #2

    SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


    DISCLAIMER #3

    SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


    Warning - Do Not Copy

    AMARAN KERAS:

    PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More