Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Tuesday, April 19, 2011

TESTIMONIAL: Supermomma!!! Lecturer+Student+Mommies@Home+Wife@Home {With Exclusive Tips from GBS - Now All come With EXTRA!!}

Buat ibu-ibu yang merupakan loyal customer Iffa di fw-shaklee2u, anda semuanya pasti telah menerima TIPS EXCLUSIVE dari Iffa. Ini merupakan Tips khas yang Iffa dan rakan GBS kongsikan khas buat GBS customer. Kenapa hanya kami yang mempunyainya? 


Kerana setelah setahun BF Set ini berada dipasaran, kami telah menganalisa, apakah cara terbaik dan paling efektif untuk mendapatkan hasil yang paling optimum buat ibu-ibu meningkatkan penghasilan susu. Jadi apa TIPS nya Iffa? Oh ya, ianya hak exclusive Shaklee GBS.. Bagi ibu-ibu yang ingin mendapatkan tips ini, sila email kepada Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com dan nyatakan di subject "Saya Mahu Tips Esklusif Itu", jangan lupa.. beritahu Iffa bilakah kali terakhir ibu-ibu mendapatkan Trial/Full Pack dari fw-shaklee2u.


Baru-baru ini, ketika follow up customer Iffa yang merupakan ex-lecturer Iffa di Uni dulu... Iffa share kan tips exclusive ni. Alhamdulillah, lepas try. beliau PM Iffa di facebook dengan feedback yang buat Iffa tersenyum. 

"anyway, yup dh try... and it does increase, for me, fm just 9 - 10 oz masa kat opis, now I can get 12 oz or more fm pumping session kat opis..... kat rumah lebih suka direct.... mlm2 pun kalau pump lepas bg bb direct, dptla extra 3-4 oz fm the whole nite...."
Jadi, ia bukanlah perkara yang mustahil bukan? Walaupun kehidupannya beliau sbg seorang lecturer yang juga sedang menyambung pengajiannya beliau diperingkat Ph.D.. kita boleh bayangkan bagaimana tightnya jadual beliau. Perlu curi-curi pump di cubicle, kadang-kadang ada student yang datang untuk meminta rujukan..tapi keperluan "supply on demand" mmg beliau jaga sebaiknya..kerana itulah kunci sukses dalam dunia penyusuan susu ibu ni. Bila dirumah bertugas sbg ibu kepada anak-anak juga isteri kepada suami tercinta.. aduhai, mampukah anda bertahan  tanpa mengambil supplement sebagai sokongan??


Persoalan ini, Iffa biarkan ibu-ibu diluar sana untuk tepuk dada, tanyalah hati ibu-ibu sendiri... 


Sharing is Caring!
Iffa @fw-shaklee2u
Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM70 dan free delivery. Boleh buat pesanan melalui:
Faheem
Faheem
E-store FW di My1Stop Virtual Mall,
3 Payment Method Available:
  1. Credit Card payment through e-store
  2.  
  3. Manual payment to seller
Email Us! faheem.wardrobe@gmail.com Email Iffa di faheem.wardrobe@gmail.com
SMS Us! 013-5810170 SMS Iffa di talian 013-5810170
PM Inbox Admin FW! PM Inbox IffaAnuar di Facebook

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More