Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Wednesday, May 11, 2011

TESTIMONIAL : Kesan Tripple M dan Tips ExclusiveKepada customers Iffa , anda berhak untuk mendapatkan TIPS EKSLUSIF ini. Sila hantarkan email ke faheem.wardrobe@gmail.com dengan tajuk "Saya Mahu Tips Ekslusif Itu" dan nyatakan nama penuh, no telefon dan bila kali terakhir anda membeli vitamin Shaklee melalui saya.
(Tips ini memang begitu ekslusif, hasil kajian group kami setelah lebih setahun Set Penyusuan ini berada di pasaran. Jadi, jangan berkecil hati anda saya terlalu menekankan ianya khusus untuk customers saya Winking smile)
 


Promosi Shaklee TRIPPLE M Set telah dilanjutkan sehingga 15 May 2011. Hanya RM 250 (WM) dan RM 265(EM). Jangan ketinggalan, Dapatkan ia sekarang!! Bagi ibu-ibu yang mempunyai kekangan kewangan.. mahu menikmati hasil yang sama dengan harga yang lebih murah? Hanya RM 210, Ibu-Ibu juga mampu memiliki set yang Setara dengan Set Tripple M!! Email Iffa ya untuk info lebih lanjut tentang promosi tertutup ini.
 


Sharing is Caring!
IffaAnuar @fw-shaklee2u

1 comments:

Hee..
Ya,Allah..perkuatkan semangatku utk menyusukan anakku..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More