Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Wednesday, July 27, 2011

Kenapa Saya Memilih Shaklee?

Ramai yang bertanya soalan ini kepada Iffah. Kenapa Iffah sanggup lepaskan jawatan Iffah sebagai seorang jurutera di Syarikat Minyak & Gas terkemuka di Malaysia dan kini bersama SHAKLEE? Jawapannya mudah…Sila Lihat Video Yang Sgt Mengujakan Ini!!

Jawapan kepada mereka yang bertanya: “Kenapa Saya Pilih Shaklee?”

Ramai di luar sana ingin mengubah nasib dan taraf hidup tetapi takut untuk mencuba. Ada yang telah bosan hidup makan gaji tetapi tidak tahu di mana mahu mulakan. Ada pula yang pasrah menerima hidup sebagai suri rumah tanpa mencari peluang menjana pendapat yang boleh membantu meningkatkan taraf sosio ekonomi keluarga. Iffah tidak mahu membiarkan manusia memperlekeh kekurangan Iffah kerana menghidap SLE!

Inilah yang telah Iffah kecapi bersama Shaklee:

  • Masa BerKUALITI bersama SUAMI, ANAK dan KELUARGA
  • Masa BerKUALITI bersama ALLAH
  • Nikmat SIHAT setelah menderita menghidap SLE selama bertahun-tahun
  • PENGHARGAAN dari ANDA semua atas perkongsian yang Iffah berikan di SayaMahuSihat.Com juga di Shaklee One Stop Centre.
  • Financial Freedom
  • Time Freedom
  • dan banyaaaaaaaaaaak LAGI…

Hanya diri ini dan keluarga mengerti betapa bersyukurnya dapat mengecapi semua itu dan InsyaAllah lebih ramai lagi yang akan Iffah bantu untuk mengecapi kejayaan dan kebahagiaan bersama Shaklee.

Adakah anda akan menjadi salah seorang dari mereka? Ingin mengetahui peluang-peluang hebat yang anda boleh perolehi bersama SHAKLEE? Mulakan langkah anda hari ini… TIGA(3) Cara Mudah Untuk Anda Mulakannya…

Email Iffah di faheem.wardrobe@gmail.com atau SMS/CALL di 013-5810170

Terima kasih kepada MamaCery dan SHAKLEE .. I Love You laa..Red heartRed heart

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More