Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Tuesday, September 13, 2011

Testimonial: Anak Senang Bangun Pagi & Cergas

Testimonial_Meal Shake_Ida_Kaiyan Lee_Anak_Semakin_Cergas
Alhamdulillah, sekian lama menyepi dapat juga menulis di SMS.Com. Rindu benar rasanya… Maaf buat mereka yang tertunggu entry Iffah… Bukan apa, Iffah sedang memberi ruang waktu untuk diri berehat dan menumpukan lebih masa pada Faheem dan Hubby. Berbisnes, bisnes juga tetapi keluarga lebih utama.
Baiklah, Iffah mula kan mukaddimah perkongsian pada bulan September ini dengan, sedikit Sharing dari regular customer Iffah, Puan Ida atau lebih glemer di FB dengan Nick Kaiyan Lee(tertanye2 juge kenapa).. Puan Ida, mengambil Set Breastfeeding bersam TIPS2 EXCLUSIVE yang Iffa share bersama beliau, boleh refer di sini.
Bukan itu yang ingin Iffah Share, cerita hari ini berkaitan anak beliau berumur 6 tahun… yang gemar meratah ESP …mesti cantik kulitnya.. sebagai alternatif Iffah suggest Puan Ida, memberikan anak beliau Vanilla Mealshake (Soy Protein Perisa Vanilla). Ia bukan sekadar protein biasa tetapi mengandungi 19 jenis vitamin dan mineral didalamnya.

  • Membekalkan 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Values) bagi 19 vitamin dan mineral yang penting
  • Sumber yang kaya dengan kalsium, serabut sajian dan protein
  • 240 kalori dalam setiap sajian yang disarankan apabila bercampur dengan susu rendah lemak
Harga pasaran, RM 113.75 (WM) dan semestinya harga istimewa ditawarkan di SMS.Com, dapatkan penjimatan sehingga 20% apabila anda membelinya dari SMS.Com atau SOSC. Tawaran ini hanya sah untuk pelanggan-pelanggan SOSC|FW|SMS.Com…
Inginkan yang terbaik untuk anak-anak anda? Pn Ida telah memastikan anaknya kekal sihat dan diberi yang TERBAIK, anda bagaimana? Jangan biarkan pagi anda dan anak dibelenggu rasa lesu, letih dan tidak bermaya. Hidup yang lebih sihat harus bermula sekarang!
Sekiranya anda ingin mendapatkan Shaklee Meal Shakes, sila hubungi Iffah di 013-5810170 (SMS/Whatsapp) atau boleh email di faheem.wardrobe@gmail.com. Konsultasi PERCUMA diberikan!

Sharing is Caring!
IffahAnuar @SMS.Com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More