Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!

Bina Empayar Shaklee Anda Hari ini!
Sertai kami di Jutawan Shaklee, melahirkan Bisnes Leader yang berdaya saing, EFEKTIF dan sentiasa POSITIF.

Tuesday, January 17, 2012

SUSU IBU Vs SUSU FORMULA : Realitinya…

Susu Ibu Vs Susu FM

# Walaupun pakar dan saintis cuba meniru SUSU IBU... tetapi masih ada lebih 48 component susu ibu yang belum mampu mereka simulatekan.

# Walaupun nama component yang direka adalah sama, kadar penyerapan component asal dalam susu ibu lebih mudah dan efektif diserap oleh tubuh bayi!

Jom perjuangkan kebaikan Susu Ibu! Sebarkan kebaikannya kepada rakan taulan, keluarga dan seluruh rakyat Msia~~

tumblr_lsz3d1GVZo1r4oqvjo1_500

Realitinya... jadi ibu2 diluar sana, teruskan perjuangan anda untuk berikan yang terbaik buat anak2 anda. Pengorbanan anda sekarang adalah utk kebahagiaan hari akan datang!

IffahAnuar

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER

Disclaimer at SOSC

DISCLAIMER #1

SEMUA TAWARAN DAN PAKEJ PEK MINI HANYA BOLEH DI DAPATI SECARA ESKLUSIF DARI SAYA DAN JARINGAN KUMPULAN SAYA DI SHAKLEE ONE STOP CENTRE(SOSC). IA TIDAK DI TAWARKAN/ DI SEDIAKAN DI MANA -MANA CAWANGAN SHAKLEE. HARAP MAKLUM


DISCLAIMER #2

SEGALA PEMBERIAN HADIAH ADALAH ESKLUSIF DARI SHAKLEE ONE STOP CENTRE DAN BERBENTUK PERIBADI. IA SAMA SEKALI TIDAK MEMPUNYAI KAITAN DENGAN SHAKLEE(M) SDN BHD ATAU MANA-MANA SYARIKAT


DISCLAIMER #3

SEBARANG PENULISAN DI DALAM BLOG INI TIDAK BERTUJUAN UNTUK DIAGNOSIS, MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT.


Warning - Do Not Copy

AMARAN KERAS:

PENULISAN DI DALAM SayaMahuSihat.Com, ADALAH PERKONGSIAN PERIBADI SAYA. DILARANG SAMA SEKALI UNTUK DICETAK SEKIRANYA IA BUKAN BERTUJUAN UNTUK PERKONGSIAN ILMU.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More